Toggle popup

    Udfyld formularen og så kontakter vi dig med et tilbud










    Vi løser dine transport-
    UDFORDRINGER

    Kontakt os

    FREJA Transport & Logistics er bindeleddet mellem afsender og modtager

    FREJA Transport & Logistics holder din forretning i gang og får dine varer sendt af sted.

    Vi tilbyder dedikerede løsninger inden for transport, logistik og oplagring i både Europa og i resten af verden. Hos os får du en skræddersyet og personlig service, hvor du altid er sikret en god kvalitet. Virksomheden har været privatejet siden sin grundlæggelse i 1985, og med vores afdelinger i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina er vi blandt de førende virksomheder inden for transport og logistik i Norden.

    Med mange års erfaring finder FREJA Transport & Logistics den bedste løsning for dig. Vi sørger for, at dit gods når frem til tiden, sikkert og inden for budgettet. Uanset om det er transport eller logistik, så har vi en løsning til dig. Vores løsninger omfatter, men er ikke begrænset til, følgende områder: vejtransport, søfragt, luftfragt, projekttransport, lagerlogistik, pharmalogistik og tjenester såsom told eller track & trace. FREJA kan også levere digitale løsninger, der hjælper dig med at analysere din logistik med værktøjer som MyFREJA og vores webbookingstjenester. Moderne løsninger til en verden i bevægelse.

    SDK FREJA

    SDK FREJA er en full-service shipping- og logistikvirksomhed. SDK FREJAs hovedaktiviteter omfatter transport via vej, sø og luft projektforsendelser, kontraktlogistik samt stevedoring, havneagentur, toldbehandling, chartering og linje- og krydstogttjenester. Derudover tilbyder virksomheden specialiserede logistikløsninger inden for pharma & healthcare, lager og køl.

    SDK FREJA er til stede med lokalt baserede kontorer i Nordeuropa og strategiske positioner i Kina og Spanien.

    Karriere i FREJA

    Bliv en del af holdet

    LAD OS HJÆLPE MED AT FINDE DEN LØSNING, DER PASSER TIL DIG

    Har du brug for transport til lands, til vands eller i luften? Eller har du brug for en løsning til en større projektforsendelse eller måske logistikløsninger til din virksomhed? Har du spørgsmål eller kommentarer til vores tjenester? Er du interesseret i vores virksomhed eller de muligheder, vi tilbyder?

    Udfyld formularen og kontakt os i dag!